Je bent hier:
  • Blog
  • Haastige spoed is zelden goed

Thuisstudie Volgen?

Een erkend diploma halen in je eigen tempo. Begin vandaag nog met jouw thuisstudie!

Haastige spoed is zelden goed

datum: April 4, 2012 tijd: 8:30 pm

Om maar meteen met de spreekwoordelijke deur in huis te vallen: ‘haastige spoed is zelden goed’. Dit is zeer zeker van toepassing wanner het er op aan komt je huis in te richten. Het inrichten van een nieuwe woning kost erg veel geld en overhaast genomen beslissingen kunnen gemakkelijk tot grote teleurstellingen leiden

Slechts weinigen onder ons kunnen het zich veroorloven een pas aangeschaft bankstel te vervangen omdat de kleur niet goed is of om dat het toch niet blijkt te passen in de woonmaker. Neem dus alle tijd die je ter beschikking staat om tot een weloverwogen inrichting te kunnen komen. Bedenk tdat je interieurinrichting niet alleen functioneel en sfeervol dienst moet doen op een gezellige zaterdavognd met vrienden en bekenden op bezoek. Wanneer een inrichting ook op maandagmorgen voldoet, aan het begin van weer een nieuwe werkweek, dan mag je stellen dat deze geslaagd is !

Een idee is het opstellen van een stappenplan met de achtereenvolgens te ondernemen acties wanneer je besluit je huis opnieuw in te richten.

Blijf trouw aan dit stappenplan, en neem zo de tijd om volgens planning te werken. Keulen en aken zijn ook niet op één dag gebouwd!