Je bent hier:

Thuisstudie Volgen?

Een erkend diploma halen in je eigen tempo. Begin vandaag nog met jouw thuisstudie!

Beroepsopleiding Thuisstudie Binnenhuisarchitectuur

Groei met de opleiding Binnenhuisarchitectuur uit tot interieurontwerper!

Wilt u alles weten over interieur-design en uitgroeien tot een professionele interieurontwerper? Start dan snel met de populaire opleiding Binnenhuisarchitectuur en haal binnen een jaar het officiële diploma!

Na het afronden van deze opleiding waant u zich als een echte binnenhuisarchitect. U bent na het afronden van de opleiding in staat om uiteenlopende projecten aan te nemen op het gebied van binnenhuisarchitectuur. U kunt omgaan met verschillende behoeften en interesse van uw klanten.

Klik hier en begin vandaag nog aan de studie, of vraag de gratis studiegids aan!

Register-interieurontwerper

U na het behalen van uw diploma uzelf registreren als Register-interieurontwerper bij de stichting Orde Register van Interieur-ontwerpers! De stichting is verbonden aan de succesvolle binnenhuisarchitect Hans Slim.

Over Hans Slim

Hans Slim is een expert op het gebied van interieurontwerp en styling! Hij heeft jarenlange ervaring met interieurprojecten voor zeer bekende opdrachtgevers. De boeken van uw opleiding Binnenhuisarchitectuur zijn door Hans Slim speciaal voor het NTI ontwikkeld.

Wie wil nu niet profiteren van de kennis van een specialist op het gebied van binnenhuisarchitectuur, die zijn interieur- en stylingnieuws persoonlijk haalt uit steden als New York, Parijs, Berlijn, San Francisco en Milaan? Schrijf u dus nu in!

De opleiding Binnenhuisarchitectuur bevat de volgende onderwerpen:

  • Perspectiefleer en kleurenleer
  • Ontwerpen van interieur
  • Verlichtingstechnieken
  • Bouwkunde
  • Uitvoering en afwerking van interieur
  • Schetsen van ideeën en ontwerpen
  • Presentaties geven over interieurontwerpen
  • Materialenkennis
  • Architectuur- en interieurgeschiedenis

Gratis praktijkdag ‘Wonen met persoonlijke visie’ voor interieur design. Bij de beroepsopleiding Binnenhuisarchitectuur kunt u een gratis praktijkdag volgen. Gedurende deze dag worden ontwerpopdrachten gemaakt aan de hand van de meest voorkomende woonproblemen en situaties.

Met intrigerende en innovatieve interieurvoorbeelden worden effecten van gemaakte keuzes duidelijk. Deze praktijkdag wordt geleid door Cristy Brandriet, binnenhuisarchitect en directeur van het succesvolle interieur- en adviesbureau Astrum Interior Design. De dag is niet verplicht, maar wel een must voor iedereen die het vak echt onder de knie wil krijgen.

Helder lesmateriaal voor elke beginnende interieur-designer

Het studieprogramma is actueel, het lesmateriaal is helder geschreven. Duidelijke full colour illustraties ondersteunen de inhoud en brengen de lesstof tot leven. Bij deze opleiding ontvangt u professionele studieboeken en veel gratis werkmaterialen.

Een vooropleiding is niet noodzakelijk

Om de beroepsopleiding Binnenhuisarchitectuur te volgen bij het NTI is een vooropleiding niet verplicht. Alles wat u dient te weten is in het lesmateriaal opgenomen. Bij uw ervaren docent kunt u terecht voor het corrigeren van uw thuiswerk en aanvullende vragen over de opleiding Binnenhuisarchitectuur.

Studieduur

Het aanbevolen studietempo is 16 maanden, de opleiding kan echter ook in 9 maanden, 13 maanden, 16 maanden en 21 maanden.

Klik hier, en begin vandaag nog aan de studie, of vraag de gratis studiegids aan!

botMessage_toctoc_comments_929